Draagarmstelling

De online producten van Magazijn Compleet.

check

Uitverkocht

Bel indien u interesse heeft in:
Nieuwe draagarmstelling
of voor overige vragenDraagarmstelling

Magazijn Compleet heeft de grootste collectie draagarmstellingen

Voor de opslag van lang materiaal is de draagarmstelling het meest geschikt. Deze stelling is speciaal ontworpen voor de opslag van bijvoorbeeld buizen, pijpen en ander lang materiaal. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van tussenstaanders en staanders aan de voorkant van de stelling is deze stelling geschikt voor het horizontaal opslaan van diverse soorten lang materiaal. De dragers, die eveneens in verschillende groottes leverbaar zijn, worden in de staanders gehaakt. Voor zware materialen geldt dat de producten mechanisch worden geladen en gelost. Dit maakt het een veilige, overzichtelijke en efficiënte vorm van opslag.

De draagarmstelling geschikt voor lang materiaal

De draagarmstelling is ontworpen voor lang materiaal. Deze stelling heeft geen staanders aan de voorkant en ook tussenstaanders ontbreken. Dit maakt de draagarmstelling geschikt voor het opslaan van meterslange producten. Er zijn draagarmstellingen voor zowel lichte als zware belasting. De lichte draagarmstelling wordt veelal gebruikt voor pvc buizen en houten planken of latten. Deze stellingen kunnen handmatig bediend worden. De zware draagarmstellingen zijn geschikt voor bijvoorbeeld pijpen en buizen. De opslag van deze producten gaat mechanisch. Deze materialen vragen om een specifieke opslag en de draagarmstelling is hier uitermate geschikt voor.

Gemakkelijk in gebruik

Doordat de draagarmstelling in principe geen gebruikmaakt van legborden of dragende vloeren is de stelling gemakkelijk in elkaar te zetten en ook weer snel uit elkaar te halen. Bovendien zijn de dragers eenvoudig verstelbaar. Hierdoor kunt u de stelling simpel naar wens aanpassen. Hoewel de draagarmstelling hoofdzakelijk gebruikt wordt voor het opslaan van meterslange producten, is de stelling ook geschikt voor het opslaan van kleinere producten. Door gebruik te maken van legborden, die u eveneens in ons assortiment vindt, kunt u namelijk ook kleine goederen op de stelling kwijt.

Optimaal gebruik van de ruimte

In een draagarmstelling kunt u zowel grote als kleine producten opslaan. Ga de hoogte van de opslagruimte in voor het opslaan van grote partijen producten. Maak gebruik van legborden op de staanders op ooghoogte, zodat hier kleinere goederen opgeslagen kunnen worden. Dit betekent dat u op deze stelling al uw lange en kleine producten kwijt kunt. Door uw goederen op te slaan op een draagarmstelling, bent u ervan verzekerd dat u producten veilig opgeslagen worden waardoor de kans op schade een stuk kleiner is.

Contact Magazijn Compleet

Draagarmstelling nodig; in ons assortiment vindt u diverse gebruikte draagarmstellingen, zowel enkelzijdig als dubbelzijdig. Ook voor palletstellingen en legbordstellingen bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk rond op onze website of neem contact met ons op.

Kenmerken op een rij:

  • Geschikt voor lang materiaal, zoals pijpen en buizen
  • Gemakkelijk in en uit elkaar te halen
  • Biedt de mogelijkheid om de opslagruimte optimaal te benutten
zijbalk-draagarmstelling