Kasten & bakken

De online producten van Magazijn Compleet.

check

€50

Excl. BTW

Magazijnbak A2 MC-00004

A2 magazijnbakken
Afm. 185x105x75mm
50 stuks

Kasten & bakken

Magazijn Compleet heeft een ruim aanbod in kasten & bakken

U kunt bij Magazijn Compleet niet alleen terecht voor de aanschaf van diverse magazijnstellingen, ook voor overige materialen die geschikt zijn voor de inrichting van uw magazijn bent u bij ons aan het juiste adres. Magazijn Compleet is namelijk ook leverancier van verschillende kasten en bakken voor uw magazijn. Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van ons aanbod aan producten voor een overzichtelijke en efficiënte magazijninrichting. En ons assortiment wordt regelmatig aangevuld! Indien u voor Magazijn Compleet kiest, dan kiest u voor kwaliteit, service én scherpe prijzen.

Creëer overzicht

Een goede magazijninrichting is overzichtelijk, efficiënt en veilig. Om dit te realiseren wordt veelal gebruikgemaakt van magazijnstellingen. In ons assortiment vindt u grote partijen palletstellingen, legbordstellingen en draagarmstellingen voor de inrichting van uw magazijn. Wij verkopen echter ook diverse kasten en bakken die de overzichtelijkheid van het magazijn bevorderen. Het hele jaar door bieden wij diverse kasten en bakken te koop aan die geschikt zijn voor magazijnen, maar die ook van pas kunnen komen in bijvoorbeeld winkels en kantoorpanden.

Magazijn Compleet

Afsluitbare kasten, bakkenkasten, vakkenkasten en noem het maar op: in het assortiment van Magazijn Compleet vindt u een uitgebreid assortiment aan kasten die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Ook voor de daarbij behorende bakken kunt u bij ons terecht. Staan de producten die u zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Onze voorraad wordt voortdurend aangevuld, dus het is mogelijk dat nog niet alle producten op de website staan. Bovendien gaan we graag voor u op zoek naar de producten die u zoekt. Wilt u bij ons langskomen in Zeewolde? Ook dat kan, maar bel wel even voor het maken van een afspraak. U bent van harte welkom.

Ruim assortiment

Bent u op zoek naar palletstellingen voor uw magazijn? Magazijn Compleet biedt een ruim aanbod aan palletstellingen. Bovendien kunt u ook voor andere magazijnstellingen bij ons terecht. Op onze website vindt u bijvoorbeeld ook draagarmstellingen en legbordstellingen. Kijk gerust rond of neem bij vragen contact met ons op.

zijbalk-bakken