Legborden

De online producten van Magazijn Compleet.

check

€200,-

Excl. BTW

Legborden MC-00003

Gesloten vuren legborden
Afm. 2550x900x18mm
Andere maten mogelijk!

Legborden

Magazijn Compleet heeft de grootste collectie Legborden

Magazijn Compleet biedt u een ruim assortiment aan magazijnstellingen, maar ook voor losse producten voor het inrichten van de stellingen, bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ook bij ons terecht voor legborden in diverse soorten en maten. Deze zijn zowel geschikt voor legbordstellingen als voor draagarmstellingen. U schept overzicht met behulp van legborden. Het voordeel hiervan is dat u deze op de door u gewenste hoogte kunt plaatsen en ze zijn gemakkelijk verstelbaar.

Legborden voor een praktische inrichting

Voor het overzichtelijk rangschikken van producten is de legbordstelling één van de meest gebruikte magazijnstellingen. Deze stelling leent zich uitermate goed voor het plaatsen van zowel kleine als grote producten. U bepaalt op welke hoogte de legborden worden geplaatst zo kiest u zelf wat voor u een praktische inrichting van de stelling is. De legborden  zijn makkelijk verstelbaar, u kunt de stelling daarom ook geregeld naar wens aanpassen. Legborden worden tevens gebruikt voor draagarmstellingen. U kunt bijvoorbeeld het bovenste deel van de draagarmstelling gebruiken voor lange producten, en de legborden plaatst u dan op ooghoogte en dus lager. In ons assortiment vindt u zowel legbordstellingen en draagarmstellingen en grote partijen legborden.

Verschillende soorten en maten

Er zijn diverse varianten legbordstellingen en zijn daarom verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Er is een verschil in grootte, maar ook in draagkracht. Voor de opslag van goederen in het magazijn zijn legbordstellingen zeer geschikt, maar de legbordstelling wordt ook regelmatig gebruikt op kantoren of in schuren. Voor het stallen van grote goederen, heeft u minder legborden nodig, maar wel met een hoge draagkracht. Voor de opslag van kleine goederen kunt u ervoor kiezen om de legbordstelling te voorzien van meerdere legborden, zo houdt u de opslag overzichtelijk, of maak gebruik van enkele legborden met daarop opslagbakken. Op onze website vindt u ook ons aanbod aan bakken die goed te combineren zijn met de legbordstelling en legborden.

Magazijn Compleet

Magazijn Compleet heeft de grootste collectie legborden in verschillende soorten en maten. Magazijn Compleet is de specialist in optimale magazijninrichting. Hierbij hebben wij kwaliteit en service uiteraard hoog in het vaandel staan. Magazijnstellingen en de daarbij behorende legborden gaan geruime tijd mee. Wij bieden gebruikte producten aan, maar hierbij bent u uiteraard wel verzekerd van service en kwaliteit. Het voordeel is dat we scherpe prijzen aanbieden. Heeft u hulp nodig bij de inrichting van uw magazijn? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met 1 van onze specialisten, zodat we de mogelijkheden voor u kunnen bespreken.

zijbalk-legborden