Verdiepingsvloeren

De online producten van Magazijn Compleet.

check

Entresolvloer MC-2004

Voorbeeld Entresolvloer.

Tussenvloer MC-2001

Voorbeeld tussenvloer.

Verdiepingsvloer MC-2000

Voorbeeld verdiepingsvloer.

Zoldervloer MC-2005

Voorbeeld verdiepingsvloer.

Verdieping MC-2002

Voorbeeld verdieping.
Gemaakt op stellingen

Verdieping MC-2003

Voorbeeld verdiepingsvloeren.
Volledig van houten gemaakt!

Verdiepingsvloeren

Magazijn Compleet kent alle mogelijkheden voor verdiepingsvloeren

Een verdiepingsvloer geeft u de mogelijkheid om het grondoppervlak te vergroten. Door een extra verdieping in uw magazijn te plaatsen, zorgt u voor bijna twee keer zoveel ruimte. De verdiepingsvloer, ook wel tussenvloer of entresolvloer genoemd, is verkrijgbaar in diverse varianten. Welke verdiepingsvloer of tussenvloer voor u geschikt is, is onder andere afhankelijk van de belasting. Bij Magazijn Compleet vindt u diverse gebruikte verdiepingsvloeren in het assortiment tegen concurrerende prijzen.

Verdiepingsvloeren; verdubbel het grondoppervlak

Met behulp van een verdiepingsvloer creëert u een extra verdieping en kunt u de grondoppervlakte vrijwel verdubbelen. Wanneer uw pand hoog genoeg is, biedt het plaatsen van een verdiepingsvloer of tussenvloer de oplossing voor het creëren van extra ruimte die u kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Denkt u aan de opslag van goederen of het inrichten van extra werkplekken. U hoeft niet te verhuizen naar een ander pand, maar een verdiepingsvloer of tussenvloer biedt de oplossing. Bij Magazijn Compleet verkopen wij gebruikte verdiepingsvloeren tegen scherpe prijzen.

Bespaar geld

Indien het kantoorpand of de opslagruimte te klein wordt, is het een idee om eens na te denken over de aanschaf van een verdiepingsvloer: een investering die zichzelf snel terug zal verdienen. Wanneer het pand hoog genoeg is, is het haalbaar om een extra verdieping in het gebouw aan te laten brengen waardoor u op de lange termijn absoluut geld bespaart. U kunt bijvoorbeeld een extra kantoorruimte creëren of u kunt gebruikmaken van de extra ruimte voor de opslag van goederen, zonder dat u hoeft te verhuizen naar een duurder pand. U kunt meer werknemers kwijt op hetzelfde oppervlak of u kunt een geheel nieuwe showroom inrichten in hetzelfde pand. Is de extra ruimte bedoeld voor de opslag van goederen? Dan worden de opslagkosten per product aanzienlijk lager doordat u nu vrijwel twee keer zoveel kwijt kunt.

Verkrijgbaar in diverse varianten

Indien u een verdiepingsvloer of tussenvloer wilt plaatsen, dan is het noodzakelijk om met enkele belangrijke aspecten rekening te houden. Stel allereerst vast waarvoor de extra verdieping gebruikt zal worden. Is dit voor de opslag van lichte goederen of wilt u bijvoorbeeld een extra kantoorruimte creëren? Komen er machines te staan op de extra verdieping of bent u op zoek naar extra opslagruimte voor zware goederen? Iedere vorm vraagt om specifieke eigenschappen van de verdiepingsvloer. Bij Magazijn Compleet kunt u terecht voor diverse varianten verdiepingsvloeren die verschillen in bijvoorbeeld draagvermogen en afwerking. Uiteraard adviseren wij u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kenmerken op een rij:

  • Creëer een extra verdieping en vergroot het grondoppervlak
  • Bespaar geld
  • Verkrijgbaar in diverse varianten
zijbalk-verdiepingsvloeren