Palletstelling gebruikt

Palletstelling gebruikt

De aanschaf van een palletstelling roept een aantal vragen op. De eindgebruiker heeft een beschikbare ruimte voor de stelling gereserveerd en heeft daarom te maken met afmetingen waar de stelling aan dient te voldoen. Een andere belangrijke vraag die wij regelmatig te horen krijgen is wat het verschil is tussen nieuwe en gebruikte palletstelling?

Verschil tussen gebruikte en nieuwe stelling

Een vanzelfsprekend antwoord is dat de gebruikte stelling eerder eens in gebruik is genomen en daardoor wellicht krassen, lichte schade en gebruikssporen bevat. Het is daarom heel belangrijk om de stelling goed te (laten) inspecteren alvorens de aanschaf. Bedrijven die in palletstellingen handelen hebben een scherp oog voor kwaliteit en veiligheid voor gebruikte palletstellingen. Koop daarom je magazijnstelling bij een bedrijf dat verstand heeft van stellingen. Een andere reden waarom men een gebruikte magazijnstelling kiest is de prijs. De prijs van gebruikte stelling is in vergelijking met nieuwe palletstellingen lager. Een belangrijk nadeel van een gebruikte stelling is dat een uitbreiding niet altijd mogelijk is. Dit komt omdat de palletstelling-onderdelen niet gemakkelijk te vinden zijn. Bij een nieuwe magazijnstelling kunt u blijvend losse onderdelen bestellen.

Waar bent u op zoek naar?

                            

Wat je zelf niet mag doen

Heb je een gebruikte palletstelling aangeschaft die net niet in uw ruimte past en u besluit de stelling zelf op maat te bewerken? Dit wordt sterk afgeraden! De bewerking aan de stelling zorgt eventueel ervoor dat de oorspronkelijke constructie van de palletstelling niet meer klopt. Dit heeft serieuze gevolgen waardoor de stelling een bepaald gewicht niet meer kan verdragen en mogelijk instort. Laat je daarom door een deskundige informeren. U voorkomt hiermee ongelukken en derving op de werkvloer.

Conclusie

Het aanschaffen van een gebruikte palletstelling is verantwoord mits het aan de veiligheids- en kwaliteitsnormen voldoet. Laat je goed door een deskundige informeren.

Heb je een vraag over een gebruikte palletstelling?

Bekijk hier ons assortiment aan gebruikte palletstellingen. Neem contact op met ons. Ons team helpt u graag verder.

Magazijn Compleet
Landbouwweg 49
3899 BB Zeewolde, flevoland.
033-844 75 11

De waardering van magazijncompleet.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 2 reviews.