Palletstelling gebruikt

Palletstelling gebruikt

De aanschaf van een palletstelling roept een aantal vragen op. De eindgebruiker heeft een beschikbare ruimte voor de stelling gereserveerd en heeft daarom te maken met afmetingen waar de stelling aan dient te voldoen. Een andere belangrijke vraag die wij regelmatig te horen krijgen is wat het verschil is tussen nieuwe en gebruikte palletstelling?

Verschil tussen gebruikte en nieuwe stelling

Een vanzelfsprekend antwoord is dat de gebruikte stelling eerder eens in gebruik is genomen en daardoor wellicht krassen, lichte schade en gebruikssporen bevat. Het is daarom heel belangrijk om de stelling goed te (laten) inspecteren alvorens de aanschaf. Bedrijven die in palletstellingen handelen hebben een scherp oog voor kwaliteit en veiligheid voor gebruikte palletstellingen. Koop daarom je magazijnstelling bij een bedrijf dat verstand heeft van stellingen. Een andere reden waarom men een gebruikte magazijnstelling kiest is de prijs. De prijs van gebruikte stelling is in vergelijking met nieuwe palletstellingen lager. Een belangrijk nadeel van een gebruikte stelling is dat een uitbreiding niet altijd mogelijk is. Dit komt omdat de palletstelling-onderdelen niet gemakkelijk te vinden zijn. Bij een nieuwe magazijnstelling kunt u blijvend losse onderdelen bestellen.

Waar bent u naar op zoek?

                            

Wat je zelf niet mag doen

Heb je een gebruikte palletstelling aangeschaft die net niet in uw ruimte past en u besluit de stelling zelf op maat te bewerken? Dit wordt sterk afgeraden! De bewerking aan de stelling zorgt eventueel ervoor dat de oorspronkelijke constructie van de palletstelling niet meer klopt. Dit heeft serieuze gevolgen waardoor de stelling een bepaald gewicht niet meer kan verdragen en mogelijk instort. Laat je daarom door een deskundige informeren. U voorkomt hiermee ongelukken en derving op de werkvloer.

Conclusie

Het aanschaffen van een gebruikte palletstelling is verantwoord mits het aan de veiligheids- en kwaliteitsnormen voldoet. Laat je goed door een deskundige informeren.

Heb je een vraag over een gebruikte palletstelling?

Bekijk hier ons assortiment aan gebruikte palletstellingen. Neem contact op met ons. Ons team helpt u graag verder.

Magazijn Compleet
Landbouwweg 49
3899 BB Zeewolde, flevoland.
033-844 75 11

Vrijblijvend advies bij Magazijn Compleet

De juiste magazijnstelling vinden kan voor veel zoekenden een lastige klus zijn, want waar moet je letten bij je keuze en hoe zorg je ervoor dat je niet onnodig meer betaalt. Laat onze adviseurs kosteloos het werk voor u doen. Onze adviseurs beschikken over relevante ervaring en weten precies welke vragen ze aan u kunnen stellen. Wij beschrijven hieronder de stappen die onze adviseurs samen met u doornemen.

Stap 1: Informatie aanleveren
Onze adviseurs willen met behulp van een aantal antwoorden tot de gewenste magazijnstelling komen. Zij zullen u daarom een aantal vragen stellen. Het gaat om algemene vragen zijn zoals b.v; Afmetingen, verwachte draagkracht, opties, gebruikt of nieuw, etc.

Stap 2: Oriëntatie
Onze adviseurs gaan direct met de informatie aan de slag en zoeken voor uw situatie een aantal oplossingen. Bij deze stap bestuderen wij ook de alternatieven. Wij letten op zaken als functionaliteit, kwaliteit- prijsverhouding, maar ook of een bepaalde magazijnstelling in de toekomst gemakkelijk verkrijgbaar blijft. Dit maakt het mogelijk om in de toekomst uw magazijnstelling uit te breiden of dat u een bepaald onderdeel(i.v.m. schade) kunt blijven bestellen.

Stap 3: terugkoppeling
De adviseur bespreekt samen met u de mogelijkheden en geeft aan welke oplossing voor uw situatie het beste is en waarom dat zo is. Vervolgens bepaalt u welke oplossing mag gaan komen.

Stap 4: Offerte (vrijblijvend)
In de offerte benoemen wij de producten, de diensten(montage wanneer gewenst) en alle prijzen. Daarnaast benoemen wij de afspraken die wij met u maken zodat u van te voren weet wat u van ons kunt verwachten. Er komen geen advieskosten of andere verborgen kosten. Het advies en offerte zijn geheel gratis.

""
1
Offerteaanvraag Palletstelling (vrijblijvend)
Beschrijf hier welke palletstelling u zoekt:V.b: hoogte, diepte, lengte, het aantal niveaus per sectie, draagvermogen.
0 /
Contactpersoon:
Bedrijf:
Plaats:
Telefoonnummer:
Previous
Next