Magazijnbakken Nijkerk

Magazijnbakken zijn gemaakt van kunststof. Het zijn (stapel)bakken met grijpopeningen/ uitpakopening. Omdat deze bakken worden gebruikt als opslagmiddel voor grijpvoorraad of handelsgoederen worden ze magazijnbakken genoemd. Magazijnbakken hebben een vaste plek in het magazijn, ze worden niet of nauwelijks als transportmiddel ingezet.

Met magazijnbakken of stapelbakken ordent u uw magazijn in een handomdraai! Op deze manier vindt u gemakkelijk uw producten terug. Dit werkt wel zo prettig en efficiënt.

Magazijnbakken zijn ideaal als:

  • U veilig, beschermd en plaats besparend goederen en artikelen wilt opslaan, verzamelen en/of transporteren.
  • U plaats besparend wilt opslaan of een lading in bakken op europallets wilt klaarzetten.
  • U het volume van een vrachtwagen optimaal wilt benutten bij de verzending en het transport van uw goederen.
  • U er zeker van wil zijn dat de bakken veilig kunnen worden opgestapeld. Ook in het geval van zware producten.

Magazijnbakken voor industrieel gebruik

Wij beschikken ook over magazijnbakken voor industrieel gebruik. Deze bakken zijn stevig, duurzaam en slagvast. Kortom de bakken zijn geschikt voor intensief en industrieel gebruik.

Magazijnbakken Nijkerk: soorten

Stellingbakken: dit zijn diepe en smalle bakjes, geschikt om te plaatsen in een stelling. Door middel van tussenschotten zijn deze bakjes op te delen in kleinere vakjes. Deze bakjes worden veelal gebruikt in magazijnen en werkplaatsen

Magazijnbakken mini: dit zijn kleine magazijnbakjes met aan de voorkant een grijpopening. Deze bakken worden voornamelijk gebruikt in werkplaatsen waar veel kleine verbruiksmaterialen en onderdelen ligt opgeslagen.

Uitpakbakken: dit zijn plastic magazijnbakken (euronorm formaat). In wezen zijn dit stapelbakken met een grijpopening. Deze bakken zijn ideaal om handelsgoederen in orderpick omgevingen op te slaan.

Rolling Storage System: een systeem dat ideaal is voor kleine magazijnen. Een compact en verrijdbaar systeem. Je kan dit systeem zo de winkel inrijden voor het vullen van de vakken, zonder ompakken.

Rolling Storage Wall: een verrijdbaar orderpick systeem. Deze is te verkrijgen met verschillende maten uitpakbakken.

Storage Wall: een muur van grijppakbakken. Ideaal voor het ordepicken van handelsgoederen. Onder andere geschikt voor de webwinkelier.

Magazijnbakken met deksel

Deze bakken hebben geen uitpakopening. Ze zijn van euronorm afmetingen. Je hebt keuze uit twee soorten bakken: met scharnierend deksel, of met krokodillendeksel.

Magazijnbakken Nijkerk: optimale magazijninrichting

U kunt uw magazijn/ werkplaats optimaal benutten en inrichten, dankzij ons brede assortiment aan magazijnbakken. U heeft zelf wel in gedachten welke goederen en hoeveelheden u zou willen opslaan? Welke goederen wilt u op a-locaties plaatsen? Hoe u de werkruimte wil indelen? Uit ons breed assortiment vindt u de optimale magazijninrichting voor uw magazijn/werkplaats.

Magazijnbakken Nijkerk: offerte op maat

Wilt u advies bij de keuze van de juiste magazijnbakken Nijkerk? Of wilt u gebruik maken van een gratis adviesbezoek? Neem dan gerust contact op met ons op, wij staan u graag te woord.