Transport

Transport van o.a. palletstelling

Magazijn Compleet beschikt over eigen transportmiddelen, vandaar dat wij de door u aangekochte magazijnstellingen op alle werkdagen bij u kunnen afleveren. Tevens zorgt ons personeel ervoor dat het laden en lossen zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt. Doordat wij diverse hulpmiddelen ter beschikking hebben, zoals een kooiaap en/of heftruck, kunnen we indien mogelijk tot in het magazijn leveren. Veiligheid en accuraatheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken met gecertificeerd personeel, wat inhoudt dat wij niet alleen zorgdragen voor uw producten, maar ook voor onze medewerkers. Uw lading gaat bij ons altijd veilig de weg op.

Product                                                            

Palletstelling
Werkbank
Legbordstelling
Grootvakstelling

Levertermijn                         

Binnen 2 tot 5 werkdagen
Binnen 2 tot 5 werkdagen
Binnen 2 tot 5 werkdagen
Binnen 2 tot 5 werkdagen

Transportkosten                         

€ 75,- (NL)
€ 45,- (NL) Gratis
€ 45,- (NL) Gratis
€ 45,- (NL) Gratis

Indien de leverafstand verder is dan 100km, kan de levertijd afwijken, zoals hierboven is aangegeven. Wij nemen ten alle tijden 1 dag voor levering contact met u op, zodat u weet dat het de volgende dag word bezorgd.

Heeft u vragen over de levering? Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor de levering. 036-78 545 32

Snelle Levering

Doordat wij over deze eigen transportmiddelen beschikken, hebben wij de mogelijkheid het transport tegen concurrerende prijzen voor u te verzorgen. De magazijnstellingen worden door onze eigen werknemers naar de gewenste locatie bezorgd. Naast het transport kunnen wij tegen een meerprijs de montage van de gebruikte magazijnstellingen verzorgen. De montage wordt verzorgd door onze eigen specialisten, zij besteden extra aandacht aan het veilig opbouwen van de stelling, zodat u hier geen zorgen aan heeft. Neem gerust contact met ons op voor nadere informatie, onze specialisten staan u graag te woord!

Waarom u kiest voor
Magazijn Compleet:

Snelle levering in
heel Nederland!

Veel merken voordelig
uit voorraad leverbaar!

Eigen montage en
demontage service

Keuring en inspectie bij Magazijn Compleet

Magazijn  Compleet biedt u een breed pakket van mogelijkheden in keuring en inspectie. Dit doen we in de gebruikfase door middel van periodieke keuring, inspectie tijdens gebruik, en keuring na herstel en modificatie. Ook voorafgaand in de vorm van inspectie tijdens installatie, keuring bij ingebruikname en een opstellingskeuring. Zoals u van ons verwacht worden al onze keuringen en inspecties door vakkundige en technische inspecteurs en keurmeesters verricht. We hanteren tevens een praktijkgerichte kijk op beoordelen, zijn vrij toegankelijk, flexibel met de planning en voorzien u snel van rapportages.

Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie of vraag vandaag nog een offerte aan voor inspectie en keuring.

De online producten van Magazijn Compleet.