Palletstellingen

Palletstellingen merken en types

Waar kan ik een bepaald merk, type of een onderdeel palletstelling vinden?

Palletstellingen in verscheidene merken en onderdelen kunt u bij ons vinden. Om uw zoektocht te vereenvoudigen is het aangeraden om eerst het merk en type van uw palletstelling vast te stellen. Dit geeft de leverancier voldoende informatie om de juiste onderdelen te kunnen bepalen. Heeft u geen idee of twijfelt u over het merk en type, maak duidelijke foto’s van de sluiting van de standers en koppeling van de liggers en stuur deze op. Met behulp van de foto’s kan de palletstelling leverancier voor u aan het werk. Hiermee voorkomt u tevens dat u de verkeerde staanders of liggers ontvangt en ligt de verantwoordelijkheid van onjuistheid bij de leverancier.

Bepaal eerst welk palletstelling onderdeel je nodig hebt

Leg, voor je een onderdeel bij de leverancier aanvraagt, het onderdeel en het aantal vast. Calculeer goed wat in de stelling komt. Hierdoor weet je welke afmeting staanders en liggers je nodig zult hebben en voorkom je misaankopen. Weet je niet wat je nodig hebt, vraag de leverancier om advies.

Neem eigen onderdeel mee

Wil je zeker zijn van je zaak, neem dan eigen onderdeel mee naar een palletstelling leverancier en vraag naar hetzelfde onderdeel. De leverancier bepaald aan de hand van het onderdeel het merk en type. Zo weet u ook in de toekomst om welk type het gaat. Heeft de leverancier op dat moment niets staan, vraag de leverancier of zij binnen hun netwerk voor u kunnen vragen of laat uw gegevens achter en vraag of ze u willen contacten mochten er een onderdeel vrijkomen.

Hoe kunnen wij u het beste helpen?

Herken uw stelling.

Herken hieronder uw palletstelling en laat ons weten om welk merk of type het gaat. Zit uw pallettelling niet tussen of weet u niet welk merk u hebt, stuur dan een foto met uw aanvraag naar verkoop@magazijncompleet.nl

Bepaal het gewenste onderdeel en aantal.

Stuur ons uw aanvraag.

Stuur uw aanvrag middels het contactformulier onderaan deze pagina of via verkoop@magazijncompleet.nl

Wij zullen snel reageren.

Wij gaan direct met uw aanvraag aan de slag en informeren u zo spoedig mogelijk.