Over ons

Het team van Magazijn Compleet bestaat uit een aantal gemotiveerde medewerkers dat leuk vindt om klanten te helpen bij hun zoektocht naar b.v. de juiste palletstelling of werkbank. Eddy Dokter begon in het jaar 2013 zijn eigen onderneming H.O. Dokter in de inkoop en verkoop van magazijnstellingen. Inmiddels is het bedrijf gegroeid en daarmee ook het personeel en de kwaliteit van onze bedrijfsactiviteiten. In het jaar 2018 is bedrijfsnaam H.O. Dokter gewijzigd naar Magazijn Compleet. De gekozen wijziging  zal in combinatie met groeidoelstellingen uiteindelijk moeten leiden naar meer klantencontact. Wij hebben er zin in!

MagazijnCompleet.nl

MagazijnCompleet.nl is een website en webshop in-één. Wij willen onze klanten te allen tijde blijven informeren over ons assortiment, maar ook bijvoorbeeld over hoe je op een veilige manier een palletstelling kunt opbouwen. Daarnaast bieden wij onze klanten openheid in onze prijzen en tonen deze in onze webwinkel. Wij vinden dat klanten recht hebben op een eerlijke prijsvergelijking en wel op een snelle en gemakkelijkere manier. Vanzelfsprekend vinden wij ook dat onze klanten de beoogde producten tegen concurrerende prijzen horen te krijgen. Magazijn Compleet streeft naar een eerlijke prijs kwaliteitverhouding.

Wij zijn..,

Een team magazijninrichting-specialisten dat graag samen met u meedenkt over uw beoogde magazijnoplossingen en biedt daarbij de benodigde middelen voor.