Magazijnkeuring en Inspectie

Magazijnkeuring is nodig om ervoor te zorgen dat u voldoet aan wettelijke veiligheidseisen voor arbeidsmiddelen, machines, transportmiddelen, en andere producten. Tijdens keuring en inspectie wordt er op technische aspecten vastgesteld of arbeidsmiddelen, transportmiddelen, machines en andere producten wel voldoen aan eisen in wetgeving voor betrouwbaarheid en veiligheid. Zoals vastgelegd in het arbobesluit. Inspectie en keuring wordt op basis van het arbobesluit uitgevoerd, EN- en NEN-normering, richtlijnen en schema’s. Volgens het arbobesluit moet een keuring en/of inspectie aan arbeidsmiddelen periodiek worden uitgevoerd. Uit de risico inventarisatie van het bedrijf ziet u hoe groot de interval tussen keuring en/of inspectie mag zijn. In het algemeen zal de keuringstermijn maximaal 12 maanden zijn.

Keuring en inspectie bij Magazijn Compleet

Magazijn  Compleet biedt u een breed pakket van mogelijkheden in keuring en inspectie. Dit doen we in de gebruikfase door middel van periodieke keuring, inspectie tijdens gebruik, en keuring na herstel en modificatie. Ook voorafgaand in de vorm van inspectie tijdens installatie, keuring bij ingebruikname en een opstellingskeuring. Zoals u van ons verwacht worden al onze keuringen en inspecties door vakkundige en technische inspecteurs en keurmeesters verricht. We hanteren tevens een praktijkgerichte kijk op beoordelen, zijn vrij toegankelijk, flexibel met de planning en voorzien u snel van rapportages.

Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie of vraag vandaag nog een offerte aan voor inspectie en keuring.

Magazijnkeuring en inspectie voor uw bedrijf

Keuring en inspectie van uw arbeidsmiddelen, transportmiddelen en machines zorgt er niet alleen voor dat u voldoet aan de wetgeving, maar dat u ook kunt vertrouwen op uw materieel en dat u op de hoogte bent van de staat van het onderhoud aan uw middelen. Een keuringsbewijs straalt betrouwbaarheid uit naar uw medewerkers en naar uw klanten. Na afloop van de keuring wordt elk arbeidsmiddel voorzien van een uniek keuringskenmerk door middel van een permanent en uniek nummer, alsmede van een keuringssticker. De gebruiker kan hiermee ten alle tijden zien, welk bedrijf het arbeidsmiddel heeft gekeurd en voor welke datum de volgende keuring dient uitgevoerd te worden.

Magazijnkeuring of inspectie nodig?

    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande code over te typen.

    captcha

    populaire Productcategorieën