Plastic bakken Amsterdam bij Magazijn Compleet

Plastic bakken zijn gemaakt van plastic en leverbaar in vele soorten en maten. Zo zijn er plastic bakken in Euronorm afmetingen, grote en kleine plastic bakken in afwijkende formaten, en op maat gemaakte plastic stapelbakken. Zo is er altijd een stapelbak die past in jouw magazijn en/of werkplaats.

Plastic stapelbak: efficiënte goederenbehandeling

Plastic bakken en eurobakken zijn zeer efficiënt bij het inzamelen, opslaan, sorteren en vervoer van goederen. Om dit zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, worden deze bakken geleverd in vele soorten en uitvoeringen. Alles is mogelijk: gesloten bakken, geperforeerde, met deksel, met grijpopening, op poten, met verzwaarde bodem of met gladde wanden, niets is te gek. Onze plastic bakken zijn tevens in vele kleuren leverbaar. Gekleurde bakken worden bijvoorbeeld ingezet om de scheiding tussen productstromen of afvalstromen zichtbaar te maken.

Plastic bakken Amsterdam Euronorm

De plastic bakken in Euronorm formaat worden in vele afmetingen geleverd. Deze stapelbakken met verschillende bodemmaten kunnen opgestapeld worden. Bijkomend voordeel van een plastic bak in Euronorm formaat is dat deze perfect past op een Europallet, ISO pallet of een industriepallet.

Stapelbakken; meer informatie?

Wilt u advies bij de keuze van de juiste plastic bakken Amsterdam? Of wilt u gebruik maken van een gratis adviesbezoek? Neem dan gerust contact op met ons op, wij staan u graag te woord.