Stapelbakken Nijmegen

Stapelbakken zijn gemaakt van kunststof en leverbaar in vele soorten en maten. Zo zijn er stapelbakken in Euronorm afmetingen, grote en kleine plastic bakken in afwijkende formaten, en op maat gemaakte kunststof stapelbakken. Zo is er altijd een stapelbak die past in jouw magazijn en/of werkplaats.

Stapelbakken Nijmegen: efficiënte goederenbehandeling

Stapelbakken van kunststof en eurobakken zijn zeer efficiënt bij het inzamelen, opslaan, sorteren en vervoer van goederen. Om dit zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, worden deze bakken geleverd in vele soorten en uitvoeringen. Alles is mogelijk: gesloten bakken, geperforeerde, met deksel, met grijpopening, op poten, met verzwaarde bodem of met gladde wanden, niets is te gek. Onze stapelbakken zijn tevens in vele kleuren leverbaar. Gekleurde bakken worden bijvoorbeeld ingezet om de scheiding tussen productstromen of afvalstromen zichtbaar te maken.

Stapelbakken Euronorm

De stapelbakken in Euronorm formaat worden in vele afmetingen geleverd. Deze stapelbakken met verschillende bodemmaten kunnen opgestapeld worden. Bijkomend voordeel van een stapelbak in Euronorm formaat is dat deze perfect past op een Europallet, ISO pallet of een industriepallet.

Stapelbakken Nijmegen; meer informatie?

Wilt u advies bij de keuze van de juiste stapelbakken Nijmegen? Of wilt u gebruik maken van een gratis adviesbezoek? Neem dan gerust contact op met ons op, wij staan u graag te woord.