Tips Magazijn Compleet

Wij hebben per rubriek handige tips opgesteld, zodat jij exact weet waar naar gekeken moet worden! Lees onderstaand per productcategorie onze tips en bevindingen!

Informatie Palletstellingen

Aller eerst is het belangrijk vast te stellen waar u de gebruikte of de nieuwe magazijnstelling voor gaat gebruiken. Is de magazijnstelling bijvoorbeeld nodig om voedselwaren in op te slaan? Dan is het in verband met hygiëne sterk aan te raden om te kiezen voor een nieuwe stelling. Wordt de stelling bijvoorbeeld in een opslagmagazijn gebruikt waar diverse goederen opgeslagen worden, dan kunt u prima een gebruikte magazijnstelling toepassen.

Lees verder

De grootvakstelling wordt vooral toegepast in opslagplaatsen waar men handmatig spullen opslaat of verzamelt. Door de brede vakken en de flexibelle indeling van de grootvakstelling is het mogelijk om grote, lange, zware, en overige spullen op te slaan. Daarnaast kan je bij een grootvakstelling aan twee kanten werken waardoor het personeel onverhinderd op gelijkmatige tempo bij de spullen kan.

Lees Verder

Informatie Grootvakstellingen

Informatie Legbordstellingen

Het kiezen van de juiste legbordstelling is afhankelijk van een aantal praktische factoren. Voordat u opzoek gaat naar een legbordstelling kunt het beste eerst kijken naar de spullen die uiteindelijk in de stelling gaan komen. Hierbij is het belangrijk om te achterhalen welke afmeting de losse spullen gemiddeld hebben en het gewicht daarvan. Vervolgens stelt u de ruimte vast waar de stelling gaat komen en bepaald u de beschikbare ruimte.

 
lees verder

Wat is een bandenstelling? Een magazijnstelling die speciaal is ontworpen om autobanden, motorbanden, fietsbanden, etc. in op te bergen. Door gebruik te maken van een bandenstelling kunt u aanzienlijk meer werkruimte besparen. De stelling is eenvoudig te installeren en kan naar wens op maat ingericht worden. Een bandenstelling komt voornamelijk voor bij autogarages en in een verkleinde uitvoering bij een huisgarage.

Lees Verder

Informatie Bandenstellingen

Vrijblijvend advies nodig?

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande code over te typen.

    captcha