Opbergrek bij Magazijn Compleet

Een opbergrek nodig? Magazijn Compleet beschikt over een ruim assortiment opbergrekken. Een opbergrek is geschikt voor vele verschillende doeleinden. Wij hebben diverse opbergrekken in ons assortiment om uw ruimte zo efficiënt mogelijk in te richten en tegelijkertijd zoveel mogelijk opbergruimte te creëren. Een opbergrek kunnen wij ook op maat voor u maken, of kiest u liever voor de standaard uitvoeringen?

Opbergrek voor in de garage/ werkplaats

Houdt u van een overzichtelijke en opgeruimde garage/werkplaats? Dan is een opbergrek ideaal in uw geval. Met een opbergrek zet u veilig en netjes uw gereedschap en andere materialen op. Tevens hebben wij ook legbordstellingen in ons assortiment, deze zijn ook uitermate geschikt voor het opbergen van uw materialen. Legbordstelling zijn compleet inhaakbaar, dus geen schroevendraaier nodig.

Opbergrek voor in uw kantoor/ magazijn

Wilt u een grote voorraad opslaan, of kleine/ middelgrote artikelen? Dan raden wij een grootvakstelling aan. Grootvakstellingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, en heeft als voordeel dat deze op termijn gemakkelijk is uit te breiden. Daarnaast beschikt een grootvakstelling veel opbergruimte, en kan een grote draaglast aan.

Wilt u Euro pallets of zwaardere goederen opslaan, dan zijn palletstellingen uitermate geschikt. Magazijn Compleet beschikt over een ruim assortiment palletstellingen. Wij maken deze ook op maat, dit op basis van uw opslagbehoefte en beschikbare ruimte. Als onze stellingen voldoen aan de wettelijke verplichte Europese EN- en FEM normen. Daarnaast zijn de palletstelling zeer eenvoudig te monteren. Voor het horizontaal opslaan van zwaardere goederen of lange goederen, zijn draagarmstellingen een goed alternatief. Deze zijn leverbaar in verschillende soorten en maten, enkelzijdig en dubbelzijdig. Tevens zijn deze geschikt voor binnen en buiten.

Opbergrek nodig? Informeer dan nu

Wilt u meer informatie betreffende de aanschaf van een opbergrek? Of wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.